Badlaken bedrukken: de strandmode van 2016

De strandmode van 2016? Dat is kort gezegd de gepersonaliseerde kleding en handdoeken. Vele mensen kiezen bijvoorbeeld voor een badlaken bedrukken, zwembroek bedrukken en handdoek bedrukken. Hiermee kan je deze eruit laten zien zoals je zelf wilt! In de winkel ga je een dergelijk ontwerp niet vinden.

Badlaken bedrukken: laat je persoonlijkheid zien!

Mensen worden steeds meer uitbundiger met het vertonen van hun persoonlijkheid. Volgens bepaalde mensen zelfs iets te uitbundig. Echter betekend dit dat er nieuwe trends ontstaan die vaak erg leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan de strandmode van 2016. Veel mensen kiezen ervoor om een badlaken bedrukken te laten! Doe hier ook aan mee, want het is zeer leuk! Maar lees wel even deze tips om er het meeste uit te halen!

Badlaken bedrukken in vele vormen!

De eerste tip die je echt moet overwegen is dat je de bedrukking moet afstemmen of de verschillende posities van de badlaken. De meest logische positie is natuurlijk dat deze plat op de grond ligt. Hiermee kan je de volledige bedrukking tonen! Maar wanneer je naar het strand gaat en vooral wanneer je weer terug gaat van het strand komt leggen mensen vaak de badlaken in hun nek. Soms gebruiken zij deze zelfs als mantel! In verband met een badlaken bedrukken is het dus handig om rekening te houden over hoe je deze toont! Hiermee kan je echt een unieke badlaken maken!

Handdoek bedrukken: het kleine broertje!

Naast een badlaken kan je ook natuurlijk een handdoek bedrukken. Deze is perfect als testmodel aangezien dit goedkoper is te realiseren en gemakkelijker in allerlei vormen gevouwen kan worden. Ook kan je natuurlijk een handdoek bedrukken om mee te nemen naar het zwembad, de sportschool of zelfs voor gebruik in huis! Hou er dan wel rekening mee dat bij een handdoek bedrukken een kleinere bedrukking hoort. Zorg dus dat het eindresultaat goed zichtbaar is! Bij twijfel kan je het beste altijd één badlaken of handdoek bedrukken! Zo loop je veel minder risico!