doppers

Dopper of een waterfles bedrukken: veilig, duurzaam & stijlvol

Doppers voor het toegankelijk maken van water. Iedereen heeft water nodig, dat zal echt iedereen wel weten. Ook ‘bepaalde’ Trump supporters. Echter nemen maar weinig personen water mee wanneer zij ergens heen gaan. Ook als zij lang onderweg zijn. Gezien het gemak van het meenemen van doppers of waterflessen is dit eigenlijk zeer vreemd. Benieuwd waarom men dit niet doet of waarom jij echt een dopper met water moet meenemen? Lees dan verder!

doppers

De dopper meenemen

Redenen waarom met een dopper niet zal meenemen kan bijvoorbeeld aan het dragen van de dopper liggen. Wanneer men korte afstanden reist is het hoe dan ook niet echt een probleem. Maar bij lange afstanden wel. Wanneer je een tas bij je hebt kan je gemakkelijk de dopper in de tas doen. Je kan deze zelfs bij vele tassen aan de buitenkant in een vakje stoppen. Zo voorkom je dat bepaalde apparatuur in de tas niet nat wordt bij een ongeluk.

Kwaliteit gegarandeerd | menselijke fouten niet

Over ongelukken gesproken. De dopper is enorm duurzaam en kwalitatief van goede aard. Een ongeluk betekent dan ook gewoon dat men de dop er niet goed op heeft gedaan. Het ligt dus niet aan de dopper maar het eindresultaat blijft het zelfde. Let daarom gewoon goed op of je de dopper goed dichtgedaan hebt of zorg dat je de dopper aan de buitenkant van je tas bewaard.

waterfles bedrukken

Uitstraling in jouw hand: de waterfles bedrukken

Nog een reden waarom mensen liever geen waterfles zoals een dopper meenemen is de uitstraling daarvan. Alhoewel dit bij de dopper vrijwel niet het geval zal zijn, is dit bij een waterflesje uit de supermarkt wel zo. Ze zien er goedkoop en saai uit. Dus kies voor een dopper of ga een stapje verder! Namelijk de waterfles bedrukken.

De unieke fles

Door de waterfles te bedrukken maak je echt een unieke fles zoals je dit zelf wilt. Er is dan dus geen reden waarom je deze niet zou meenemen. Zorg wel dat je kiest voor een schoon te maken en duurzame fles, zoals de doppers. Anders moet je de waterfles binnenkort weggooien en dat is natuurlijk erg zonde.

Dopper of een waterfles bedrukken, of niet. Het draait om de veiligheid!

Nog in het kort waarom je een fles met water moet meenemen. Dit is erg simpel. Als je in niemandsland beland zonder spullen sterf je veel eerder aan watertekort dan voedseltekort. Zonder water leef je enkel een aantal dagen terwijl je zonder eten een aantal week kan overleven. Niet dat je zal sterven tijdens een lange treinreis natuurlijk, maar het mag duidelijk zijn dat regelmatig waterdrinken erg gezond is. Kies dus voor een dopper bedrukken of neem gewoon een waterfles mee!