fleece jassen bedrukken

Fleece jassen bedrukken. Warm de winter in: een aantal tips!

Fleece jassen bedrukken of een softshell bedrukken zorgt ervoor dat je lekker warm de winter tegemoet kan. Deze is natuurlijk al lang begonnen, maar er is geen reden om nu nog even te investeren in een fijne winter. Wanneer je bijvoorbeeld kies voor een fleece jas of jacket bedrukken dan zal deze ongetwijfeld volgend jaar nog goed zijn. Geen reden dus om het niet te doen!

De bijzondere fleece jas

De fleece jas is anders dan normale jassen. De naam zegt het al. De jas is gemaakt van fleece. Wat de fleece doet is dat deze de jas enorm warm maakt. Een fleecejacket is perfect voor binnen en een dikke fleecejas perfect voor buiten.

Fleecejacket bedrukken voor binnen

Een fleecejacket binnen gebruiken is vet handig aangezien je dat kosten bespaard omdat de verwarming lager kan. Je hebt het immers toch handig! Maak het extra leuk duur de fleecejacket te bedrukken met fijne warme kleuren. Zo krijg je een psychologische impact waardoor je het nog warmer hebt.

Fleece jassen bedrukken voor buiten

fleece jassen bedrukkenOok voor de jassen geldt dat je de fleece jassen bedrukken moet laten. Je kan je afvragen, moet het echt? Ja het moet. Niet omdat dat hier gezegd wordt, maar aangezien je gewoon echt een kans misloopt. En zoals gezegd blijft deze jas volgend jaar echt nog wel beschikbaar.

Door de fleece jassen bedrukken te laten kan je echt vrolijk het vieze en koude weer trotseren. Denk bijvoorbeeld weer aan warme kleuren waardoor het minder koud lijkt. Ook kan je een grappig verhaaltje erop bedrukken. Wanneer je dat leest wordt je echt vrolijk. Maar ook worden anderen vrolijk! Zij lezen het immers ook.

Softshell bedrukken op het juiste moment

softshell jassen bedrukkenOok kan je kiezen voor een softshell bedrukken. Deze zijn meestal wat minder warm maar wel wind- en waterdicht! Perfect dus voor wanneer het regent of hard waait. En deze zijn ook prima te bedrukken. Kies voor de juiste situatie dus voor een softshell bedrukken!

Meer!

Benieuw naar verschillende tips voor bedrukken en een gouden combinatie? Lees het hier!