hoodie bedrukken tegen vervelend weer deel 2

Hoodie bedrukken: de zonneschijn, het vervolg! Deel 2

In dit bericht lees je het vervolg op deel 1. Daarin stelden wij vast dat we allemaal zat zijn van dit weer en noemden we manieren om dit op te lossen. Ook kwam een manier om er mee om te gaan aan bod, hier wordt daar verder op in gegaan. Dat gaat namelijk om een sweater of hoodie bedrukken.

Hoodie bedrukken: een korte samenvatting

hoodie bedrukken tegen vervelend weer deel 2Nog even een korte samenvatting van deel 2. Dit ging voornamelijk over de klimaatverandering. Meerdere organisaties en regeringen proberen hier mee om te gaan, maar je zal het toch echt zelf moeten doen. Manieren om dit te doen vind je in deel 1. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.
Ook noemden we dat een hoodie bedrukken of een bedrukte sweater super handig is om mensen te overtuigen om ook duurzaam te zijn. Het praten met mensen is zonder twijfel het meest effectief, maar praat maar eens met duizend mensen op een dag. Nee een hoodie bedrukken als aanvulling hierop is dan ernorm handig. Met iemand praten terwijl honderd mensen jouw hoodie met tekst zien en lezen.

Korte termijn: sweater bedrukken

sweater bedrukken tegen vervelend weer deel 2Maar dit zijn natuurlijk allemaal lange termijn oplossingen. Je wilt ook nu direct minder last hebben van het koude en vieze weer. Ook een hoodie of sweater bedrukken helpt hierbij. Nu niet met een inspiratievolle tekst om mensen te overtuigen, maar gewoon met iets dat jou vrolijk maakt.
Hoodie bedrukken, er is veel mogelijk!
Een toffe afbeelding, tekening, logo of tekst kan wonderen doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een tekening die jouw kind, kleine broertje, leerling of neefje heeft gemaakt. Daar wordt je toch vrolijk van? Of wat dacht je van een mooie foto van een vakantie naar een warm land? Daar krijg je direct goede gevoelens van.
Ook een aanmoedigende tekst kan wonderen doen. Wanneer je chagrijnig wordt vanwege het weer kan deze jou moed inschenken. Denk eens aan het volgende. Een tekst met ‘hou vol, je bent er bijna’ en een afbeelding van jouw aankomende vakantiebestemming!