kauwgom bedrukken

Kauwgom bedrukken & meer toffe cadeautjes!

Kauwgom bedrukken en meer ideeën voor toffe cadeautjes lees je hier! Vraag jij je wel eens af wat je in hemelsnaam voor iemand moet kopen? Hier lees je een aantal unieke geschenken die zowel functioneel als erg leuk om te ontvangen zijn.

Kauwgom bedrukken op vele manieren

Iets lekkers geven is nooit een slechte optie, maar je weet nooit echt zeker of je iets schenkt wat diegene echt lekker vindt. Kauwgom is hier geen uitzondering op, maar het is wel één van de producten die vrijwel iedereen zal gebruiken. En zo niet is deze als nog handig om als noodgeval te gebruiken bij een slechte adem of gewoon om weg te geven.

Maar gewoon een pakje kauwgom weggeven? Nee natuurlijk niet. Hier moet nog wel een echt geschenk van gemaakt worden. Een zeer goede manier om dit te doen is door het pakje kauwgom te bedrukken. Ten eerste is de bedrukking belangrijk. Ken je de persoon goed? Kies dan voor een persoonlijke tekst. Of bedruk het kauwgom een foto van een herinneringswaardige situatie. Ken je de persoon niet zo goed? Vraag dan om informatie van anderen en ga op zoek naar informatie op het internet. Zo kom je gemakkelijk aan een gepaste tekst. Bijvoorbeeld een quote van een idool van diegene.

Kauwgom bedrukken: het fraaie pakje!

kauwgom bedrukken
kauwgom bedrukken

Om het echt af te maken moet je verder gaan dan een pakje kauwgom bedrukken. Het pakje zelf moet ook geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een luxe kauwgomhouder van metaal! Deze ziet er fraai uit en is aan vrijwel iedereen te geven. Je kan ook overwegen om een pakje kauwgom met visitekaarthouder te schenken. Dit pakje is erg functioneel en ziet er tof uit!

Thee bedrukken en meer!

thee bedrukken
thee bedrukken

Voor bepaalde situaties is kauwgom echter niet geschikt. Maar er zijn natuurlijk oneindig veel andere opties overgebleven! Denk bijvoorbeeld eens aan thee bedrukken voor de echte theeliefhebber. Je kan je labels op de zakjes bedrukken, maar ook kan je kiezen voor fraaie theedoosjes! Deze zijn her te gebruiken en bij de juiste keuze past deze perfect in het huis van de ontvanger. Het zal dan ook een vast onderdeel van de inrichting worden!