Koeltassen bedrukken: maak het dagje uit nog leuker!

Het is weer zomer en mooi weer! Nou ja, met vlagen. Het blijft immers Nederland. Maar hoe dan ook is het zeker dat je samen met vrienden op bepaalde dagen kan genieten van het mooie weer! Bijvoorbeeld door met zijn allen naar het strand te gaan. Kies voor deze gelegenheid voor koeltassen bedrukken! Lekker koel drinken en een coole print voor de warme dag!

Rugzak bedrukken: de handigste tas!

Een rugzak is altijd handig! Het enige moment wanneer een andere tas handiger is, is wanneer de rugtas te veel biedt! Namelijk voor het vervoeren van een handje vol spullen terwijl je 500 keer zoveel in de rugtas kan meenemen! Nu loop je met een tas te sjouwen terwijl dit makkelijker kan. Desondanks is de rugzak natuurlijk alsnog geschikt hiervoor! Wil je een tas bedrukken voor wat voor reden dan ook? Kies dan voor een rugzak bedrukken! Hiermee zorg je ervoor dat je altijd jouw bedrukte tas kan gebruiken!

Koeltassen bedrukken voor de specifieke behoefte!

De uitzondering op deze regel is natuurlijk wanneer een tas een specifieke behoefte vervult waar iets extra’s voor nodig is. Zoals het koel houden van eten en drinken door middel van een koeltas! Uiteraard kan je de koeltassen in de rugzak stoppen. Hierdoor blijft een rugzak bedrukken een prima keuze! Maar de koeltassen bedrukken is natuurlijk ook slim. Vooral wanneer je dagjes weggaat met vrienden.

Koeltassen bedrukken en een rugzak bedrukken voor de warme zomerdag!

Ga jij een dagje naar het strand, meer of de Veluwe? Dan wil je vanwege meerdere redenen zo min mogelijk bij je hebben! Zo wordt diefstal geminimaliseerd en hoef je ook nog eens minder te sjouwen met het warme weer. Dit zijn slechts twee redenen. Kies daarom voor koeltassen bedrukken en stop deze in een klein tasje om mee te nemen. Of kies voor koeltassen bedrukken die als rugzak te dragen zijn! Of wanneer je voor een klein tasje kiest om de koeltassen in te stoppen. Kies dan voor deze kleine rugtas bedrukken. Opties zat! Nu moet je alleen nog kiezen wat je erop wil bedrukken!