Lippenbalsem bedrukken: doe aan promo wellness!

Lippenbalsem, net als vele soorten parfums, worden getest op dieren, Dit terwijl het eigenlijk helemaal niet meer nodig is. Vele stoffen zijn al lang getest en voor die niet getest zijn, zijn er best alternatieven. Kies daarom voor diervriendelijke lippenbalsem en kies het liefst nog voor een lippenbalsem bedrukken met een motiverende tekst. Zo zorg je door middel van promo wellness ervoor dat anderen ook diervriendelijke producten gaan kopen.

De speurtocht naar de perfecte lippenbalsem

De perfecte lippenbalsem is niet getest op dieren, heeft geen vervuiling gecreƫerd tijdens alle onderdelen van het productieproces en is zelfs biologisch afbreekbaar. Alhoewel dit laatste aspect lastig te realiseren is, is het absoluut niet onmogelijk. En vooral de andere twee aspecten zijn prima mogelijk. Echter is de perfecte lippenbalsem nog niet gevonden. Ga jij hem vinden?

Lippenbalsem bedrukken: doe aan promo wellness en zorg voor verandering

Een lippenbalsem bedrukken zorgt ervoor dat mensen gemotiveerd raken door de tekst die erop staat. Bedruk de lippenbalsem bijvoorbeeld met een tekst over dierenleed en dat deze lippenbalsem daar niet aan mee heeft gedaan. Hierdoor zorg je voor echte promo wellness!

De lippenbalsem is van dichtbij prima zichtbaar. De tekst is bovendien extra effectief wanneer je iemand de lippenbalsem laat gebruiken. Je kan ze zelfs als cadeau weggeven. Ze zijn immers relatief goedkoop om aan te schaffen. Door te zorgen voor een opvallende bedrukking trekt deze ook nog eens absoluut de aandacht.

Vergoot jouw promo wellness

Dat de lippenbalsem de aandacht trekt is prima, echter is er natuurlijk wel een probleem. De lippenbalsem is klein. Hierdoor is de tekst van afstand niet goed te lezen. Gelukkig kan je kiezen voor het bedrukken van grotere voorwerpen. Bijvoorbeeld een lippenbalsemhouder of toilettas is prima te bedrukken. Zo valt jouw promo wellness pas echt op! Maak bijvoorbeeld gebruik van een lippenbalsemhouder om een gesprek te starten en geef vervolgens een lippenbalsem weg!