opvouwbare paraplu bedrukken

Opvouwbare paraplu bedrukken: de musthave voor in de handtas!

Je zou het op dit moment niet zeggen met dit mooie weer , maar de herfst ligt weer op de loer. De musthave voor in je handtas is dan de opvouwbare paraplu bedrukken! En het liefst natuurlijk eentje waarmee je je niet schaamt. Én die niet na één windvlaag kapot is. Het is zo ideaal dat je deze paraplu altijd bij je hebt in je tas. Omdat je deze opvouwbare paraplu klein en compact kan maken.

Opvouwbare paraplu bedrukken: ideaal promotiemateriaal!

opvouwbare paraplu bedrukken
opvouwbare paraplu bedrukken

Voor promotiemateriaal is het ook een ideaal weggeefproduct, al zou ik de paraplu’s wel in het juiste seizoen weggeven. In de zomer heb je vrij weinig aan een paraplu. Maar dat snappen de meeste bedrijven wel. Deze opvouwbare paraplu’s kan je zowel altijd in je tas bewaren, in de auto neerleggen, ook neemt deze paraplu niet veel plek in in je huis.  Deze paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De duurdere voor de exclusievere klanten en de goedkopere voor de grotere oplages. Kortom ideaal om je doelgroep blij te maken.

Aju opvouwbare paraplu!

paraplu laten bedrukken
paraplu laten bedrukken

Als je kiest voor een optie opvouwbare paraplu, kan je deze ook laten bedrukken met een grappige tekst. Het bedrukken van een opvouwbare paraplu is helemaal niet duur. Juist deze kleine paraplu’s zijn handzaam en zal niemand nee zeggen als je deze uitdeelt. Ook zullen mensen deze gebruiken, ook al staat er een logo op van een bedrijf. En zo heb je voor je bedrijf super goede reclame en zal je, als het regent overal je eigen paraplu tegen komen.

Wat ik persoonlijk zou doen voor mijn eigen bedrijf is een tekst, een grappig logo of in ieder geval iets wat onderscheidend is op de paraplu laten bedrukken. Gewoon iets opvallends en wat mensen aan het denken zal zetten zodat men daadwerkelijk de nieuwsgierig gaat worden en naam van het bedrijf op gaat zoeken. Dus wees creatief! Wil je eerst kijken of de kwaliteit goed is om daadwerkelijk het juiste aantal te bestellen kan je altijd vrijblijvend een sample bestellen. Ideaal toch?