softshell bedrukken deel 2

Softshell bedrukken. Warm de winter in deel twee: een aantal tips!

In het vorige bericht las je veel over de fleece jas en waarom je deze moet laten bedrukken. De softshell bedrukken is ook handig maar werd hier slechts kort behandelt. Hier wordt daar verder op ingegaan, worden vele bedrukkingstips gegeven en komt een gouden tip aan bod! Lees snel verder.

Softshell bedrukken en fleece jassen bedrukken

softshell bedrukken deel 2Ten eerste de softshell. Uit de vorige post bleek dat de fleecejas enorm geschikt is om je lekker warm te houden. De fleecejacket voor binnen en de fleece jas voor buiten. Maar een fleecejas houdt geen wind en water tegen. De softshell wel! Een softshell bedrukken en op het juiste moment gebruiken is dus super slim! Bij voorbaat heb je een softshell en een fleecejas die beide bedrukt zijn klaar liggen in de kast.

fleece jassen bedrukken deel 2Een warme fleecejas is perfect om niet onderkoeld te raken. Tenzij het gaat regenen! Daarom is een softshell zo belangrijk. Op het juiste moment is het een enorme aanwinst. En door de softshell te bedrukken zorg je voor een goede mindset.

Een aantal tips voor een softshell bedrukken

Een aantal tips voor het bedrukken van een softshell. Een softshell kan je ten eerste niet overal bedrukken. Een softshell bedrukken kan hier wel! Maar welke bedrukking kies je nu? Je kan bijvoorbeeld voor een simpele tekst, logo of figuurtje kiezen. Dan kan werken en bespaart kosten. Maar is het niet veel effectiever en vooral leuker door een geheel verhaal erop te bedrukken. Bijvoorbeeld in de vorm van een grote afbeelding dat het verhaal vertelt of zelfs een striptekening.

De gouden tip!

Je hebt waarschijnlijk de gehele tijd zitten denken over wat deze gouden tip is. Misschien ben je hier wel gelijk heen gescrold en dat kan niemand je kwalijk nemen. We hebben het eerder over gehad dat je een fleece jas en een softshell moet bedrukken en op de juiste momenten gebruiken. De gouden tips is om te kiezen voor een softshell en fleece combinatie! Met deze jas heb je het beste van beide en door deze te bedrukken heb je de perfecte winterjas!